Page 1 of 1

Devices button in recorder

PostPosted: Sun Sep 13, 2009 8:41 pm
by Glenn
Hi Derek

This concern should have been addressed prior to the official release - I was aware of it, but I'm having difficulties with my new pc at the moment and got side tracked.

The new 'Devices' button in the recorder interface doesn't update the settings when they are changed. I have to close the recorder and restart it in order for the change to take effect.

I apologise for not bringing this to your attention sooner.

Regards,

Glenn

PostPosted: Mon Sep 14, 2009 9:13 am
by Derek
Oh dear! I'm too slip-shod by half.

I think I've fixed it now although it was a little more complicated than I anticipated as the new device needs to have all its capabilities checked before it can be used.

I'll wait a day or two before releasing the update in case there are any further problems. I can send you a private copy in the meantime f you like.

thanks for the report.

PostPosted: Mon Sep 14, 2009 2:39 pm
by Glenn
Thanks, Derek. Unless you need a 2nd opinion, I can wait. I'm still trying to exorcise the ghosts in this machine ...

Glenn