Page 1 of 1

Thanks!

PostPosted: Thu Sep 15, 2011 4:10 pm
by bmbguy
Derek,

Just a note of thanks to you for adding the 'show track times' toggle. I've been working with beta 4, and have already used the feature quite a few times!

Randy

PostPosted: Wed Sep 28, 2011 11:29 pm
by Glenn
Randy, would you mind explaining how this works? Mine is perpetually grayed out no matter what view I'm working with.

Thanks,
Glenn

PostPosted: Thu Sep 29, 2011 6:56 am
by Derek
The 'show track times' option on the view menu should be active whenever the 'scale' option is checked.

If yours is greyed out, get back to me as it needs investigating.

PostPosted: Thu Sep 29, 2011 11:29 pm
by Glenn
No, it works fine Derek. I never use the scale.

Glenn