Remove corrections

Post here if you have suggestions or requests for future enhancements.

Moderator: Derek

Remove corrections

Postby Glenn » Sun Sep 18, 2011 6:25 pm

I've been having some problems with the way WC handles corrections, forcing me to remove a group to start over. I've noticed the process of removing user corrections is ungainly, requiring a re-scan with corrections disabled instead of using the the remove correction option which only works on corrections applied automatically. This is not really a big issue, but after resetting the corrections diaogue to remove clicks one has to reset it back again to perform block superscans.

Why isn't it possible to remove user corrections using the remove corrections option?

Thanks,
Glenn
Black is beautiful!
Glenn
 
Posts: 212
Joined: Mon Feb 28, 2005 3:07 am
Location: Toronto, Canada

Postby Derek » Mon Sep 19, 2011 7:03 am

Yes, I can see this s slightly anomalous. However, I think the logic is that you would normally want to replace a group of automatic corrections with a single (or maybe two) specially adjusted user corrections. Therefore, having the user corrections left behind will not normally be a problem. You can always delete them manually with the delete key, or, as you suggest, use the rescan command.
Derek Higgins
Wave Corrector Developer
http://www.wavecor.co.uk
Derek
Site Admin
 
Posts: 476
Joined: Sat Jan 01, 2005 7:57 pm
Location: Coleshill, United Kingdom

Postby Glenn » Mon Sep 19, 2011 4:06 pm

Thanks again Derek. Just throwing it out there to see what sticks.
Black is beautiful!
Glenn
 
Posts: 212
Joined: Mon Feb 28, 2005 3:07 am
Location: Toronto, Canada


Return to Wish List

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron